Hinnasto

Small Escape 2 henkilöä 75€

Mid Escape 3-4 henkilöä 100€

Great Escape 5-6 henkilöä 120€

Huom! Maksuvälineenä käyvät vain maksukortit.

Varauskalenteri

Haluamme lämpimästi toivottaa teidät tervetulleeksi!
Olemme auki varauksesta ja ajan voi varata helposti ja nopeasti varauskalenteristamme. Online-varaukset tehtävä vuorokautta ennen, mikäli haluat ajan samalle päivälle soitathan numeroon +358 44 241 5180.

Mistä on kyse?

Kajaanin oma tosielämän pakohuonepeli!

Kerää 2-6 hengen kaveriporukka ja tulkaa testaamaan mihin rahkeenne riittävät! Tehtävänä on paeta lukitusta huoneesta 60 minuutissa. Ratkomalla loogista päättelyä, nokkeluutta sekä tiimityöskentelyä vaativia tehtäviä  pääsette pakenemaan. Do you have what it takes?

Sherlock Holmes

Scotland Yard on vanginnut Sherlock Holmesin epäiltynä J. Moriartyn murhasta. Holmes on tuomittu kuolemaan ja tuomio astuu voimaan 60 minuutin kuluttua. Tehtävänänne on avustaa tohtori Watsonia murtautumalla Sherlockin kotiin ja todistaa hänen syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä. Kello käy – toimikaa!

Cabin in the woods

Kaveriporukalla järjestetty mökkiloma kääntyy uusille raiteille, kun huomaatte perillä, ettei luvattu mökki olekaan sitä mitä kuvittelitte. Paluuta ei kuitenkaan enää ole… Kehonne viestittää jokaisella solullaan, että mökkiin meneminen ei ole hyvä idea, mutta uteliaisuus saa teistä vallan, eikä perääntymään saa edes järeästi lukittu ovi, joka näyttäisi enemminkin pitävän jotain lukittuna...

Yhteystiedot

Kirkkokatu 22, 87100 Kajaani
+358 44 241 5180 / +358 40 842 5337