Hinnasto

Small Escape 2 henkilöä 75€

Mid Escape 3-4 henkilöä 100€

Great Escape 5-6 henkilöä 120€

Huom! Maksuvälineenä käyvät vain maksukortit.

Varauskalenteri

Haluamme lämpimästi toivottaa teidät tervetulleeksi!
Olemme auki varauksesta ja ajan voi varata helposti ja nopeasti varauskalenteristamme. Online-varaukset tehtävä vuorokautta ennen, mikäli haluat ajan samalle päivälle soitathan numeroon +358 44 241 5180.

Mistä on kyse?

Kajaanin oma tosielämän pakohuonepeli!

Kerää 2-6 hengen kaveriporukka ja tulkaa testaamaan mihin rahkeenne riittävät! Tehtävänä on paeta lukitusta huoneesta 60 minuutissa. Ratkomalla loogista päättelyä, nokkeluutta sekä tiimityöskentelyä vaativia tehtäviä  pääsette pakenemaan. Do you have what it takes?

Kasvottomat

Maailmankuulu hakkerijärjestö Anonymous on jo vuosia järisyttänyt maailman johtavia yrityksiä tietotekniikkarikoksilla ja verkkohyökkäyksillä. Heidän toimintansa on vastikään rantautunut myös Suomeen. Järjestö on nyt lähettänyt uhkauksen, että tunnin kuluttua he tulevat toteuttamaan suuren verkkohyökkäyksen, jonka kohteeksi on valikoitunut mm. Kainuun Sanomat. Olette osa KRP:n yksikköä ja olette päässeet soluttautumaan osaksi Kainuun Sanomien toimitusta. Tehtävänne on estää tunnin kuluttua maailmalle leviävä tietovuoto. Clock is ticking – Do you have what it takes?

Cabin in the woods

Kaveriporukalla järjestetty mökkiloma kääntyy uusille raiteille, kun huomaatte perillä, ettei luvattu mökki olekaan sitä mitä kuvittelitte. Paluuta ei kuitenkaan enää ole… Kehonne viestittää jokaisella solullaan, että mökkiin meneminen ei ole hyvä idea, mutta uteliaisuus saa teistä vallan, eikä perääntymään saa edes järeästi lukittu ovi, joka näyttäisi enemminkin pitävän jotain lukittuna...

Yhteystiedot

Kirkkokatu 22, 87100 Kajaani
+358 44 241 5180 / +358 40 842 5337