Hinnasto

Small Escape 2 henkilöä 75€

Mid Escape 3-4 henkilöä 100€

Great Escape 5-6 henkilöä 120€

Huom! Maksuvälineenä käyvät vain maksukortit.

Varauskalenteri

Haluamme lämpimästi toivottaa teidät tervetulleeksi!
Olemme auki varauksesta ja ajan voi varata helposti ja nopeasti varauskalenteristamme. Online-varaukset tehtävä vuorokautta ennen, mikäli haluat ajan samalle päivälle soitathan numeroon +358 44 241 5180.

Mistä on kyse?

Kajaanin oma tosielämän pakohuonepeli!

Kerää 2-6 hengen kaveriporukka ja tulkaa testaamaan mihin rahkeenne riittävät! Tehtävänä on paeta lukitusta huoneesta 60 minuutissa. Ratkomalla loogista päättelyä, nokkeluutta sekä tiimityöskentelyä vaativia tehtäviä  pääsette pakenemaan. Do you have what it takes?

Sherlock Holmes

Scotland Yard on vanginnut Sherlock Holmesin epäiltynä J. Moriartyn murhasta. Holmes on tuomittu kuolemaan ja tuomio astuu voimaan 60 minuutin kuluttua. Tehtävänänne on avustaa tohtori Watsonia murtautumalla Sherlockin kotiin ja todistaa hänen syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä. Kello käy – toimikaa!

Suomi 100

On 1970-luvun alku ja olette soluttautuneet osaksi Suomen joukkoja. Olette kuulleet huhuja Suomen suurista aluevaltausaikeista ja tehtävänänne on löytää suunnitelman merkittävimmät yksityiskohdat Presidentinlinnan kansliasta. Huomaatte kuitenkin pian olevanne jumissa presidentti Urho Kekkosen työhuoneessa. Teidän tulee paeta ennen kuin soluttautumisenne paljastuu. Kello käy - Do you have what it takes?

Yhteystiedot

Kirkkokatu 22, 87100 Kajaani
+358 44 241 5180