Kesä 2020

Olkoon ensimmäinen blogikirjoituksemme katsaus kesään 2020. Mitä meille kuuluu nyt poikkeusajan jälkeen, onko molemmilla paikkakunnilla homma tavalliseen tapaan käynnissä ja mitä meillä on tarjota tälle kesälle? No mä kerron!

Poikkeusajan jälkeen
Pakohuoneet avattiin Kajaanissa ja Vuokatissa kesäkuun alkupuolella, heti kun hallitus näytti vihreää valoa. Luonnollisesti oltiin tästä todella innoissamme ja onnellisia. Tavallista arkea oli jo todella kova ikävä, vaikka siihen ”normaaliin” onkin vielä varmasti jonkun verran matkaa. Yhdessä ollaan asiakkaiden kanssa pidetty hygieniasta huolta ja homma on toiminut nyt kuukauden aikana hienosti – kiitos siitä myös huomaavaisille asiakkaillemme. Lyhyesti sanottuna: auki ollaan ja escape roomit odottaa jo teitä (silloin, kun olette terveitä)!

Kesän aukiolot
Kesän ajan homma rullaa tutulla kaavalla, eli auki ollaan joka päivä aina varausten mukaan. Kajaanissa ja Vuokatissa pääsee pakohuoneisiin siis päivästä ja keleistä riippumatta, myös lyhyellä varoitusajalla. Varaukset voi tehdä näppärästi täällä nettisivuillamme ja saa meille soitellakin koska vain – Olli vastaa kyllä, haha!

Tarjolla olevat escape roomit
Mainittakoon vielä, että kevättalvella avasimme Vuokattiin uuden Mission: Escape Train -pakopelin, joka on ollut yksi suosituimmista huoneistamme. Lisäksi Vuokatista löytyy viime kesänä avattu Mission: SuperPark -huone. Olisiko siinä tälle kesälle pähkinää purtavaksi vai houkuttelisiko enemmän Kajaanista löytyvä kauhuhuoneemme Hotel 51? Kajaanista löytyy myös seikkailuteemaiset huoneet Muumion Kirous sekä The Last Viking.

Tervetuloa peleille ja kivaa kesää!
– Fanni