KIRSTU - PAKOHUONE OMAAN OLOHUONEESEESI

Kirstu on The Great Escapen ja GoVuokatin yhteistyönä kehitetty etäpakopelikonsepti. Pelin voitte pelata kotonanne tai vaikkapa yrityksen tiloissa! Kirstun voi noutaa valitusta noutopisteestä aikasintaan 15 minuuttia varauksen alkamisesta ja palauttaa viimeistään varauksessa sovittuna ajankohtana. Kirstun varausaika alkaa aina klo 15:00 ja se tulee palauttaa seuraavana päivänä klo 14:00 mennessä.Voit noutaa Kirstun aukioloaikojemme puitteissa.Varausaika on tällöin max 23h. Desinfioimme pelin huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Peli on saatavilla Kajaanissa The Great Escapelta (Kauppakatu 5) sekä Vuokatissa Go Vuokatilta (Linturinteenkatu 1).

Kirstu on myös saatavilla Katinkullassa, ja sen varaukset tehtävä aina Katinkullan keilahallista numerosta 0306863362.

Peli on kätevästi varattavissa alla olevasta varauskalenterista - muistathan valita oikean paikkakunnan varauksellesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme numerosta +358408425337. Online varaukset on aina tehtävä 24h etukäteen.

Hinta yhdelle pelikokemukselle on 89€ / kerta ja maksutapoina meillä käy yleisimmät pankkikortit, Tykysetelit (E-passi, Smartum, Edenred, Eazybreak, Tyky+ ) sekä käteinen. Suositeltu pelaajamäärä Kirstulle on 1-4 henkeä.

Mikäli haluat pelin samalle päivälle soitathan numeroon +358 40 842 5337


PELIN TARINA

Legendan mukaan kauan, kauan sitten Caribian lähistöllä olevia merialueita hallitsi hurja Merirosvo, Rakham Puujalka. Hän oli kuuluisa ovelista ryöstöistään sekä suuresta omaisuudestaan. Nyt, vuosisatoja myöhemmin Tutkijaprofessori Wilson Barnes on tehnyt mullistavan löydön liittyen Rakham Puujalkaan. Pitkien tutkimusten jälkeen Barnes onnistui löytämään vanhan mysteerisen arkun mikä on lukittu. Barnes on kutsunut avukseen parhaan tukimusryhmänsä, jonka tehtävänä on ratkaista kaikki arkun pulmat. Saako tutkijaryhmä avattua Arkun? Se on täysin teidän käsissänne.


ryhmäkoko

Varauskalenteri

Laskutus mahdollista vain yritysasiakkaille sovittuna ennakkoon.  Laskutuslisä 5€.