KIRSTU - Etäpakopeli

Kirstu on The Great Escapen ja GoVuokatin yhteistyönä kehitetty etäpakopelikonsepti. Pelin voitte pelata kotonanne tai vaikkapa puistossa! Kirstu toimitetaan varauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen ja haetaan pois pelin jälkeen.Varattava peliaika on 2h. Desinfioimme pelin huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Peli on saatavilla Kajaanissa sekä Vuokatissa.

Peli on kätevästi varattavissa alla olevasta varauskalenterista - muistathan valita oikean paikkakunnan varauksellesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme numerosta +358408425337. Online varaukset on aina tehtävä 24h etukäteen.

Hinta yhdelle pelikokemukselle on 65€ / kerta ja maksutapoina meillä käy yleisimmät pankkikortit, sekä käteinen. Suositeltu pelaajamäärä on 1-4 henkeä.

Mikäli haluat ajan samalle päivälle soitathan numeroon +358 40 842 5337


PELIN TARINA

Legendan mukaan kauan, kauan sitten Caribian lähistöllä olevia merialueita hallitsi hurja Merirosvo, Rakham Puujalka. Hän oli kuuluisa ovelista ryöstöistään sekä suuresta omaisuudestaan. Nyt, vuosisatoja myöhemmin Tutkijaprofessori Wilson Barnes on tehnyt mullistavan löydön liittyen Rakham Puujalkaan. Pitkien tutkimusten jälkeen Barnes onnistui löytämään vanhan mysteerisen arkun mikä on lukittu. Barnes on kutsunut avukseen parhaan tukimusryhmänsä, jonka tehtävänä on ratkaista kaikki arkun pulmat. Saako tutkijaryhmä avattua Arkun? Se on täysin teidän käsissänne.


ryhmäkoko

Varauskalenteri

Laskutus mahdollista vain yritysasiakkaille sovittuna ennakkoon.  Laskutuslisä 5€.