Mission: The Hannibal - Vuokatti

Astuessanne huvilan raskaasta oveesta sisään, päädytte vanhanaikaiseen sikarihuoneeseen, jonka seinillä roikkuu synkkiä maalauksia. Kun oven suljette, kuulette lukon napsahtavan takananne – paluuta ei enää ole.Valot himmenevät, ja ympärillänne alkaa kuulua outoja, selittämättömiä ääniä. Jokainen askel vie teitä lähemmäs totuutta Hannibalin mielen syövereistä, paljastaen hänen pimeimmät fantasiansa ja teot. Huoneet, joiden läpi kuljette, ovat täynnä arvoituksia, jotka vaativat älykkyyttä, rohkeutta ja tiimityötä. Mutta varokaa, sillä jokainen virhe tuo teidät lähemmäksi kohtalokasta loppua.

Onko tämä todella vain peliä, vai onko Hannibal Lecter suunnitellut jotain paljon synkempää? Aika kuluu, ja ymmärrätte, että jokainen päätös voi olla viimeisenne. Tuletteko selviytymään ja paljastamaan huvilan synkät salaisuudet, vai jäättekö ikuisesti osaksi Hannibalin sairasta peliä?

Aikaa tähän annetaan 60 minuuttia. Onnistutteko tehtävässä ennen kuin se on liian myöhäistä?


LUETHAN HUOLELLA SAAMASI VARAUSVAHVISTUKSEN. SIITÄ LÖYTYY OHJEET TÄTÄ HUONETTA VARTEN!Soveltuu: Kauhun ystäville, yrityksille, kaveriporukoille ja haastetta kaipaaville
ryhmäkoko

Ryhmäkoko

2-6 henkilöä

teema

Teema

Kauhu

vaikeusaste

Vaikeusaste (1-5)

4

suositusikäraja

Suositusikäraja

18+

Kesto

Kesto

60min

Varaa vuoro

Vinkkejä pelaajille

Tämä peli eroaa muista Vuokatin pakohuoneistamme ja saatkin varausvahvistuksen yhteydessä tarkemmat ohjeet miten löydät perille (Huone sijaitsee samassa osoitteessa kuin muutkin Vuokatin pakohuoneet).

Lue lisää