Pakohuone suoraan 70 vuoden takaa

Vieremä vuonna 1952.

Entinen kaukopartiomies Lauri Solehmainen on lähetetty CIA:n toimesta suorittamaan vastavakoilua Neuvostoliiton Murmanskiin. Kaukopartiomiehestä ei ole kuitenkaan kuultu hetkeen, ja epäillään, että hän olisi pulassa. Johtava agentti Marimo saa kasattua ryhmän kasaan, jotka pääsevät suorittamaan arkaluontoista tehtävää Vieremän Rientolassa.

Tämä on juoni Vieremän Rientolan pakohuoneen takana, jonka tuotimme Vieremälle elokuussa 2021 – ja tämä peli kannattaa ehdottomasti käydä kokemassa itse.

Pakko myöntää, että meille aivan uudenlaista projektia oli mahtava päästä toteuttamaan! Kiitos siis tästä mahdollisuudesta Rientolan poppoolle.  

Projekti lähti meidän osaltamme liikkeelle asiakkaan toiveesta tuoda Vieremän mielenkiintoista historiaa matkailijoiden, paikallisten, sekä yritysten tietoon. Mietimme tarinaa ja pelin käsikirjoitusta tarkasti yhdessä asiakkaan kanssa ja kävimme läpi teorioita, joiden pohjalta muodostui faktoihin perustuva teema KYLMÄN SODAN AGENTTI.

Vieremän Rientolan pakohuonetta voi varailla heidän nettisivuiltaan osoitteesta www.rientolavierema.fi

“Yhteistyö TGE:n porukan kanssa on ollut sujuvaa ja luotettavaa. Prosessi ideasta toteutukseen sujui meidän näkökulmasta todella helposti, sekä vaivattomasti ja lopputulos on ammattimainen. Kaiken kaikkiaan mukava yhteistyö, jolle todella toivon jatkoa” – Susanna Kauppinen, Rientola Vieremä Oy Projekti oli kyllä niin huippu, että mekin toivotaan tälle jatkoa tulevaisuudessa!

Ps. Kuvasta päätellen huoneen tekeminenkään ei ollut turhan jäykkää hommaa. 😀

-Olli