Pikkujoulut kolkuttaa jo ovella

Pikkujoulukausi. Se vuoden odotetuin kohokohta monelle yritykselle, yhdistykselle, urheiluseuralle tai kaveriporukalle, jossa kaikki pääsevät porukalla juhlimaan vuoden onnistumisia yhdessä, eikö vain?

Pikkujoulut ovat muutaman vuoden sisällä muuttuneet ja nykyään halutaan yhä enemmän panostaa myös pikkujoulujen ohjelmaan perinteisen ruokailun tai saunaillan lisäksi. Meillä Kajaanin pakohuoneella pikkujoulukausi onkin vuoden kiireisin aika, ja ne alkavatkin heti lokakuun alkupuolelta ja kestävät tammikuulle asti.

Vinkkejä pikkujoulujen järjestämiseen

1. AIKATAULU

Lyö lukkoon pikkujoulujen ajankohta jo ajoissa ja ilmoita siitä kaikille asiaan kuuluville, jotta mahdollisimman moni pääsee silloin paikalle.

2. RYHMÄKOKO

Isojen yritysten tai yhdistysten kohdalla osallistujia saattaa hyvinkin olla jopa 20–50 henkilöä, jolloin pikkujouluillan ohjelma on hyvä suunnitella tarkoin, jotta aikataulussa pysytään ja kaikilla on mukavaa. Me räätälöimme pakohuoneella pikkujoulun ohjelmapaketteja jopa 50 hengen ryhmille ja autamme tarvittavissa järjestelyissä, jotta saadaan luotua mahdollisimman onnistuneet pikkujoulut.

3. VARAUKSET

Varaa pikkujouluohjelma hyvissä ajoin, jotta varmistat saatavuuden haluamallenne ajankohdalle. Kiireisimpiä pikkujouluviikonloppuja ovat kaikki viikonloput marraskuun puolivälistä aina joulukuun puoliväliin asti, joten mikäli mietitte ajankohtaa sinne niin kannattaa toimia hyvissä ajoin.

4.RUOKAILU

Pikkujouluillan ehdottomasti kruunaa hyvä pikkujoulujen illallinen. Kiireisimpinä aikoina Ravintolat saattavatkin olla täyteen buukattuja jo monta viikkoa ennen H-hetkeä. Me teemme tiivistä yhteistyötä Kajaanissa Ravintola Ranchin kanssa, ja olemmekin luoneet tälle vuodelle pikkujoulupaketin, joka sisältää ohjelman pakohuoneella ja kolmen ruokalajin pikkujoulu illallisen. Pääset tutustumaan tämän joulun pikkujoulut pakettiin tästä -> KLIKKAA TÄSTÄ

5. JATKOT

Jatkopaikka. Yhteisen ohjelman ja pikkujoulu illallisen jälkeen osa porukasta haluaa varmasti heittäytyä viihteelle ja se on hyvä huomioida jo järjestelyvaiheessa, mikäli liikutte isommalla porukalla!

Pakohuone pikkujoulujen aktiviteettina

Etsittekö aktiviteettia pikkujouluihin, joka kehittää työyhteisönne tiimityöskentelyä ja ongelmanratkaisukykyjä hauskimmalla mahdollisella tavalla?

Pakohuonepeli on elämys. Pakohuonepelin pelaaminen kestää itsessään tunnin, jolloin ohjelma ei pääse venymään liian pitkäksi ja teille jää hyvin aikaa tehdä illan aikana muutakin. Ohjeistuksineen yhden ryhmän vierailuaika meillä on n. 1,5 tuntia.

Ideana pakohuoneissa pähkinänkuoressa on, että tiimillänne on 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta ratkoen erilaisia arvoituksia ja tehtäviä. Kajaanista löydät meiltä neljä eri teemaista pakohuonetta, jotka jokainen tempaavat mukaansa omalla tavallaan.

Pelistä riittää puhuttavaa vielä vaikkapa ruokailun ajaksi. Pakohuone tiimiyttää ja viihdyttää.

Nähdään pikkujoulukaudella pakohuoneella ja luodaan teille unohtumattomat pikkujoulujen kemut mistä puhutte vielä ensi vuonnakin!

-Olli / The Great Escape

Pikkujouluvaraukset:

info@thegreatescape.fi
p. +358408425337