Koe elämykselliset pakohuoneet Vuokatissa!

Pakohuone on kokemus, jota et hevillä unohda!

The Great Escape Vuokatin toimipiste sijaitsee Go Vuokatilla osoitteessa Linturinteenkatu 1. Vuokatissa meillä on pelattavissa viisi erilaista pakohuonetta, joihin mahtuu kerralla yhteensä max. 40 pelaajaa tunnin sisällä. Toimipiste on Vuokatin SuperParkin sisällä ja sisäänkäynti tapahtuukin SuperParkin pääovien kautta meille. Kaikki Vuokatin vapaat ajat löydät varauskalenteristamme ja voitkin varata pelin myös samalle päivälle varauskalenterin kautta.

Huomioithan, että Mission: The Hannibal pakohuonetta varten saat erilliset ohjeet varausvahvistuksesta. Huone sijaitsee samassa osoitteessa, mutta sisäänkäynti on hieman erilainen.

Alta löydät lisätietoja Vuokatin teemoistamme sekä varauskalenterimme!

Vuokatin pakohuoneet

Vuokatti

Mission: The Hannibal

Onko tämä todella vain peliä, vai onko Hannibal Lecter suunnitellut jotain paljon synkempää? Aika kuluu, ja ymmärrätte, että jokainen päätös voi olla viimeisenne. Tuletteko selviytymään ja paljastamaan huvilan synkät salaisuudet, vai jäättekö ikuisesti osaksi Hannibalin sairasta peliä?
Clock is ticking – Do you have what it takes?

Tutustu ja varaa

Vuokatti

Mission: The Pirate Ship

Lomanne Karibian risteilyllä keskeytyy yllättäen merirosvojen hyökkäykseen. Teidät lukitaan merirosvolaivan kajuuttaan. Tovin jälkeen huomaatte, että laiva on hylätty keskelle pahamaineista Bermudan kolmiota ja myrsky on nousemassa. Onnistutteko seilaamaan pois myrskyn silmästä, ennen kuin on liian myöhäistä?
Clock is ticking – Do you have what it takes?

Tutustu ja varaa

Vuokatti

Mission: Train Escape

Heräätte junasta, joka on matkalla kohti Missisippiä. Viimeinen muistikuvanne on kun aseistautuneet henkilöt kaappasivat teidät junalaiturilla ja vangitsivat teidät junan selliin. Juna on koko ajan liikkeessä ja tehtävänänne on saada juna pysähtymään ennen kuin se suistuu raiteiltaan. Aikaa tähän on korkeintaan tunti.
Clock is ticking – Do you have what it takes?

Tutustu ja varaa

Vuokatti

Mission: The Avalanche

Ryhmänne on ollut laskettelemassa Ranskan alpeilla Chamonixin kylässä. Kauan jatkunut lumipyry on tarjonnut loistavat säät lasketteluun. Sään yltyessä kuitenkin rankaksi lumimyrskyksi ryhmänne hakee suojaa vanhasta alppimajasta, mikä sijaitsee vuoren rinteessä.
Clock is ticking – Do you have what it takes?

Tutustu ja varaa

Vuokatti

Mission: The Bomb Squad

Tiiminne on taas kutsuttu koolle, mutta arkaluontoisen tehtävän vuoksi ette ole saaneet tehtävänantoa ennakkoon. Pääsette kohteeseen paikalle ja ryhmänne johtaja kertoo teille, että kyseiseen rakennukseen on annettu pommiuhkaus ja teidän tehtävänne on paikantaa pommi ja purkaa se. Aikaa tähän annetaan 60 minuuttia. Onnistutteko tehtävässä?
Clock is ticking – Do you have what it takes?

Tutustu ja varaa

Kurkkaa tästä myös Kajaanista löytyvät pakohuoneet

Kajaanista meiltä löytyy viisi täysin erilaista pakohuone teemaa.

Tutustu Kajaanin pakohuoneisiin tästä