Pakohuoneiden magiaa työhyvinvointipäivillä

Tykypäivät Kajaanissa & Vuokatissa

Työyhteisön vahvuus ja sen jäsenten hyvinvointi ovat yrityksen menestyksen ydin. Kajaanin ja Vuokatin pakohuoneemme tuovat niihin jännitystä ja yhdessä tekemisen riemua.

Kajaanin Seikkailut: Yhteistyön Voimaa ja Älyn Leimahduksia

Ajatelkaa hetki – The Bank Heist -pakohuoneessamme teidän tiimillänne on ainutlaatuinen tilaisuus loistaa yhteistyöllä. Kun tavoitteena on pankin holvin tyhjentäminen, vain parhaimmat ongelmanratkaisijat ja tiimityöskentelijät menestyvät.

Syvällä meren syövereissä The Submarine kutsuu sukeltamaan tehtävään, jossa teidän on pelastettava uppoava sukellusvene. Viestintä ja tiimin jäsenten väliset luottamus- ja johtamistaidot punnitaan paineen alla.

The Jungle vie teidät keskelle viidakkoa, missä tehtävänne on selvittää mysteerinen tutkimusryhmän katoaminen. Viidakkorumpujen kaikuessa tiimityö ja luovuus nousevat arvoonsa, kun jokainen ratkaisu voi johtaa lähemmäksi totuutta – tai eksyttää syvemmälle viidakon sydämeen.

The Circus ja The Saw: Nightmare at Metro haastavat rohkeutenne ja päänne pitävyyden. Onko tiiminne valmis kohtaamaan murhanhimoisen pellen ja pelin, jossa panoksena on oma henkenne?

Vuokatin Vauhdikkaat Vapautukset

Vuokatissa seikkailu merellä odottaa Pirate Ship -pakohuoneessa, missä merirosvot ovat kaapanneet teidät. Yhteistyön ja älyn avulla selvitätte tienne vapauteen.

Train Escape vie teidät raiteille kohti Missisippiä, missä tehtävänänne on estää katastrofi. Kaapparit ovat kaapanneet junan, ja vain nopeus ja nokkeluus voivat pelastaa päivän.

Jos jännitystä kaipaavat, The Hannibal ja The Avalanche tarjoavat tilaisuuden koetella rajoja. Selviydyttekö lumivyöryn vangeista alppimajassa tai osoittautuuko Hannibal Lecterin talo kohtaloksenne?

Ja kun aika on kortilla, The Bomb Squad antaa mahdollisuuden näyttää paineensietokykynne. Pomminpurkajina teillä on 60 minuuttia aikaa estää katastrofi.

Tykypäivien vietto meillä pakohuoneiden merkeissä tarjoaa unohtumattomat puitteet yhteisöllisyyden ja työhyvinvoinnin juhlaan. Pakohuoneemme tarjoavat kokemuksia, jotka eivät vain viihdytä vaan myös opettavat – ja jättävät jälkensä työyhteisön sydämeen. Vuokatista yhteistyökumppaniltamme Go Vuokatilta löytyy pakohuoneiden lisäksi kattava valikoima monenlaisia palveluita, voit lukea niistä lisää täältä!

Olemme myös luoneet mahtavat yhteistyöpaketit Ravintola Ranchin kanssa Kajaanissa. Löydät tämän tykykauden Kajaanin yhteistyöpakettimme täältä!

Tämän kevään tykypäivät varataan piakkoin, joten nyt kannattaa ottaa puhelin kouraan ja pirauttaa meille tai laittaa meiliä, niin luodaan teille ikimuistoiset tykypäivät!

-Olli / The Great Escape

Varaukset:

info@thegreatescape.fi
p. +358408425337